L'Ajuntament de Puigcerdà presenta la programació de Nadal amb més d'una vintena d'activitats per a tots els públics

18/12/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Gaudirem d'una gran varietat d'activitats, concerts i espectacles que s'allargaran fins al dia 5 de gener, amb la visita dels Reis Mags a la Vila

Un any més, l’Ajuntament de Puigcerdà ha donat a conèixer la programació de Nadal i Reis, que inclou més d'una trentena d'activitats pensades per a tots els gustos i edats. Fins al pròxim 5 de gener, els puigcerdanesos i les puigcerdaneses podran gaudir d'una gran varietat d'activitats, concerts, espectacles i moltes sorpreses més: Tió de Nadal el dia 24 de desembre, Campament del Patge Fumera els dies 30 i 31 de desembre i 3, 4 i 5 de gener, Festa de Cap d'Any, Cavalcada de Reis, Arbre dels Desitjos solidari, nadales al carrer, quines amb premis magnífics i un llarg etcètera!

Com a principal novetat, després de molts anys, l'Ajuntament tornarà a organitzar una Festa de Cap d'Any a la Vila, concretament al Poliesportiu de Puigcerdà. La festa NEW YEAR'S SCANDAL 2024 convertirà Puigcerdà en l'epicentre de la festa gràcies al ritme i a la música de tres DJ's d'excepció (Bumbum DJ, ARVIMREZ i DJ Rabat). Les entrades, que tenen un preu de 18€ (amb una consumició inclosa), ja estan a la venda a puigcerda.codetickets.com i estan disponibles per a tots els públics. En aquest enllaç hi trobareu més informació.

Per altra banda, també comptarem amb activitats que ja formen part de la tradició nadalenca de la nostra Vila: la celebració del Tió de Nadal anirà acompanyada d'un conte de Nadal musicalitzat i de moltes sorpreses més, el Campament del Patge Fumera i l'Estel de Nadal s'instal·larà a diferents punts del municipi per saludar a la mainada i que els patges reials puguin recollir les seves cartes, els concerts i les cantades de nadales ompliran de música i il·lusió els cors dels vilatans i les vilatanes i, finalment, la Majestuosa Cavalcada de SSMM els Reis Mags d'Orient serà el colofó final perfecte per a un Nadal màgic.

Des de les Àrees de Cultura i Comunicació s'ha fet un esforç per unificar en una sola programació totes les activitats que s’organitzen a Puigcerdà, tant des de les diferents àrees de l’Ajuntament com des de les diverses entitats de la Vila perquè creiem que aquesta festivitat a Puigcerdà és el que és gràcies a l’esforç de moltes persones.

D'aquesta forma, fins al pròxim 5 de gener, el veïnat tindrà l’oportunitat d’assistir a un ampli ventall de propostes que ompliran d’esperit nadalenc els carrers i places de la Vila. Trobareu la programació completa i la venda d'entrades d'aquells esdeveniments de pagament a www.puigcerda.cat/nadal.