‘L’Arbre dels Desitjos’ de Puigcerdà recapta més de 3.300€ per a La Marató de TV3

10/12/2023
AUCer i Ajuntament de Puigcerdà

L’acció solidària, organitzada per l’AUCer, l’Ajuntament i la Comissió de Festes, ha omplert l’avet situat enfront de Campanar amb les boles de Nadal plenes de desitjos i propòsits per a l'any 2024

L’acció solidària ‘L’Arbre dels Desitjos’, organitzada per l’Associació Universitària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Comissió de Festes de Puigcerdà, ha recaptat un total de 3.368 euros a favor de La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva.

L’activitat s’ha celebrat al llarg d’aquest dissabte -dia 9- a la plaça de Santa Maria, enfront del Campanar, tot coincidint amb una jornada d’alta afluència de veïns i visitants al centre de la capital cerdana. Com en anteriors edicions, s’ha convidat tothom a fer una aportació a La Marató. A canvi, els participants podien escriure un missatge en una bola de Nadal que tot seguit, amb l’ajuda de dues grues i l’escala del Cos de Bombers de Puigcerdà, es penjaven a l’avet que hi ha enfront del Campanar, a tocar del carrer Major. Ara, aquestes boles estaran instal·lades a l’arbre al llarg de tota l’època de Nadal.

La jornada incloïa activitats paral·leles, a la tarda i el vespre, com ara la venda de vi calent, xocolata i cerdans, a més d’una cercavila i batukada, a càrrec dels Dimonis de Puigcerdà, i una actuació de Dansart Cerdanya. La jornada es va cloure amb l’anunci de la recaptació aconseguida.

‘L’Arbre dels desitjos’ ha comptat un any més amb la col·laboració o esponsorització de fins a una quarantena d’empreses i entitats de Puigcerdà i Cerdanya. Per això, des de l’AUCer, l’Ajuntament i la Comissió de Festes agraeixen la implicació d’un gran nombre de persones que han permès novament l’èxit d’aquesta ja consolidada col·laboració amb La Marató de TV3.