L’ÀREA D’ESPORTS PRESENTA EL CALENDARI D’ESDEVENIMENTS ESPORTIUS DEL 2022

03/02/2022
Ajuntament de Puigcerdà

L’Alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira, la regidora d’esports Mar Quera i el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Puigcerda Xavier Guiu han presentat aquest matí el calendari d’esdeveniments esportius previstos per al 2022.

En total 18 esdeveniments de diferents disciplines esportives que van arrancar el passat 15 de gener amb la celebració de la Puigcerdà Fons i que finalitzaran com és habitual el 31 de desembre amb la cursa de Sant Silvestre.

L’alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira ha destacat que desprès de 2 anys de pandèmia on l’activitat esportiva ha estat molt afectada impedint la celebració de la majoria de grans competicions, enguany tot apunta a que es podrà reprendre el calendari habitual amb normalitat.

Així doncs està prevista la celebració aquest mes de febrer de la Copa Puigcerdà Patinatge Artístic Sobre Gel i dels Campionats de Catalunya Universitaris d’Esports Col·lectius.

Al més de març seguiran els Campionats Universitaris i  hi haurà la 101 edició de la Volta Ciclista a Catalunya

A l’abril serà el torn de la Trisnow La Molina i al juny la 42a 3 Nacions i la Futsal Copa Cerdanya.

Per la seva banda el tècnic d’Esports  Xavier Guiu ha destacat també la primera edició de la  Trobada d’Esport Unificat que tindrà lloc el dia 3 de juliol i que està promoguda pels Special Olímpics de Catalunya. L’espot que es realitzarà serà el bàsquet, però no es descarta d’ampliar-ho a altres esports.

Al juliol també es disputarà la Pirineos Cup, la Ruta de la Cerdanya-Concurs de Salts, i a l’agost hi haurà la 39ena Cursa d’Age i la Dream Runners.

El mes de setembre arrancarà  amb la Ceretana Alpí en Línia i finalitzarà amb la Catalunya Bike Race que s’allargarà fins a principis d’octubre.

A l’octubre també tindrà lloc la Mitja Marató de Puigcerdà, cursa que enguany comptarà a mb circuït homologat de manera que entrarà dins el calendari de mitges maratons de Catalunya i també de la Real Federación Española de Atletismo.

El mes d’octubre també tindrà lloc el 16è Trofeu Internacional de Curling i al novembre el Torneig Internacional de Veterans d’Hoquei Gel.

Aquest és el calendari confirmat a dia d’avui, el qual s’anirà ampliant al llarg de l’any amb altres competicions amb data encara pendent de confirmació, com per exemple el Torneig de Futbol Multicultural. Igualment els diferents clubs esportius de la Vila participen en les seves competicions regulars.

Podeu trobar més informació de cada esdeveniment a l’apartat d’esports del web de l’Ajuntament de Puigcerdà (www.puigcerda.cat).