L’Àrea d’Esports proposa una activitat familiar d’orientació que combinada amb les matemàtiques

30/03/2021
Ajuntament de Puigcerdà
De l’1 al 25 d’abril l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà proposa “Orienta’t” un circuit d’orientació que té com a finalitat promoure l’activitat física a l’entorn urbà de Puigcerdà, combinant l’orientació i les ciències matemàtiques i dissenyat per realitzar en família o sota la supervisió d’una persona adulta.
 
Aquesta activitat consisteix en descarregar-se un mapa, que trobareu a l’apartat d’esports del web de l’Ajuntament de Puigcerdà, localitzar les diferents fites distribuïdes pel municipi i descobrir el resultat que amaguen si es combinen correctament totes elles. Cada fita té un valor numèric o un símbol matemàtic que permetrà aconseguir tres nombres enters. El resultat amagat es trobarà amb la suma d’aquests 3 nombres.
 
Un cop finalitzat el circuit s’ha d’enviar un missatge privat, amb el resultat aconseguit,a través de l’Instagram (@puigcerdaesports) o del Facebook (@puigcerdafemesport) i compartir una fotografia realitzant l’activitat amb l’etiqueta #orientemnospuigcerda21.
 
Si no es disposa de xarxes socials, s’ha d’enviar la resposta a esport@puigcerda.cat.
 
Aquells que aconsegueixin el resultat correcte rebran un obsequi de l’Àrea d’Esports.
 
Trobareu tota la informació ampliada d’aquesta activitat, així com el mapa de les fites a https://www.puigcerda.cat/ca/serveis/esports/orienta-t/