L'Àrea de Joventut engega la campanya "Joguina Solidària 2023"

15/12/2023
Ajuntament de Puigcerdà i Àrea de Joventut

L'objectiu principal és que cap nen i cap nena de Puigcerdà es quedin sense la seva joguina aquest Nadal. Es podran deixar joguines, llibres i tota mena de regals fins al 21 de desembre, en horari de 10 a 13 i de 17 a 19 hores, al Local Jove

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà, amb la col·laboració de Càritas i del Consell Comarcal, ha engegat una nova campanya solidària de recollida de joguines perquè, aquest Nadal, cap nen i nena es quedi sense el seu regal.

Tot aquell que vulgui col·laborar-hi, pot donar joguines, contes, llibres o material esportiu en estat nou o seminou al local de Joventut, ubicat als baixos de la plaça Regne de Mallorca, en horari de 10 a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. Hi ha temps per lliurar el material fins al 21 de desembre.

Finalment, com ja és tradicional, un grup d’alumnes voluntaris de quart d’ESO de l’Institut Pere Borrell s’encarregarà de classificar-los per edats i preparar-los per ser entregats a les famílies més necessitades de la Vila.

En concret, s’espera poder beneficiar una quarantena d’infants i adolescents i més d'una vintena de famílies amb risc d’exclusió social.