L’ESCOLA ALFONS I REALITZA JORNADES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL A VILALLOBENT

19/05/2021
Ajuntament de Puigcerdà
Els alumnes d’infantil i primària de l’escola Alfons I de Puigcerdà estan realitzant aquests dies una sèrie de jornades d'educació emocional al local social de Vilallobent.
Les jornades tenen per objectiu ajudar als nens i nenes de l’escola a gestionar i canalitzar els sentiments que han viscut durant els diferents confinaments dels darrers mesos.
Aquestes jornades són doncs dos dies de "colònies" però sense pernoctació i treballant els aspectes emocionals dels infants a través d'uns educadors de la Casa de colònies La Granja de Santa Maria de Palautordera. Aquests educadors agafen a cada grup bombolla durant dos dies i, al voltant de la nostra vila, fan activitats relacionades amb les emocions com són: l'autoestima, empatia, confiança, seguretat, generositat, capacitat d’esforç, optimisme o comunicació positiva.
Aquesta activitat ha compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigcerdà, que ha cedit gratuïtament les instal·lacions del local social de Vilallobent per a la seva realització alhora que també n’ha finançat part del cost.