LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

28/02/2022
Ajuntament de Puigcerdà

A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Qui eren les Guerrilla Girls? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’Einstein? Per què és important el viatge d’Egèria? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES.

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 ties, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes ties fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.
Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les ties intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan. 80 Ties.

DISSABTE 12 DE MARÇ A LES 20.30H AL TEATRE DEL CASINO CERETÀ.
Preu 4€. Entrades a www.codetickets.com o a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà. 

TRÀILER DE L'ESPECTACLE

https://www.youtube.com/watch?v=g2CLVmaUUug