LABORATORI D’ART

28/04/2021
Ajuntament de Puigcerdà
L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà ha engegat aquesta setmana un nou projecte que pretén acostar el màxim possible la cultura als joves del Municipi i que en moltes ocasions no hi poden accedir per motius econòmics o bé perquè no s’oferia alguna activitat cultural juvenil en concret.
 
Sota el nom de “Laboratori d’art” el projecte ofereix a la joventut del municipi diferents modalitats d’arts en format de sessions i tallers artístics pensats per a joves d’entre 14 i 30 anys.
 
Concretament aquesta primera edició del “Laboratori d’art” consta de 6 propostes diferents: un taller d’ukelele i un de cant de 12 hores de durada cadascun (i que han començat aquesta mateixa setmana); un taller d’il·lustració de 5 hores de durada i un altre d’escriptura de 4 hores (mesos de maig i juny); un taller d’smartfilms (previst per a la tercera setmana de juliol) i una sortida a Barcelona per veure una representació teatral professional (dates a concretar segons la evolució de la pandèmia de la covid19 i la cartellera teatral).
 
Per participar a les diferents activitats, cal inscriure’s prèviament a l’Àrea de Joventut.
 
Totes les activitats es duen a terme a través de professionals especialistes de cada àmbit.
 
Els tallers són gratuïts.
 
Més informació a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà al telèfon 972 88 21 21 o al mail joventut@puigcerda.cat.