LLIURAMENT DEL PREMI DE RECERCA SEBASTIÀ BOSOM 2020

26/01/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Aquest mes de gener es va lliurar a l'Ajuntament de Puigcerdà el Premi Sebastià Bosom 2020, que s’hauria d’haver atorgat a començaments de setembre, però que a causa de la pandèmia es va ajornar.

El guardó reconeix el millor treball de recerca de Batxillerat sobre temàtica cerdana, i l'organitzen el Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) i l'Ajuntament de Puigcerdà.

El jurat estava format per Àlex Rubio, regidor de Cultura de Puigcerdà, Enric Quílez, president del GRC, Erola Simon, directora de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, i Francesc Esteban, secretari del GRC.

La guanyadora d'aquesta edició ha estat Alba Pérez i Marginet, pel treball “Màrqueting digital a la Cerdanya: estem al dia?”. El premi estava dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i un trofeu commemoratiu.

També es va lliurar un accèssit a Albert Vendrell i Comengés, pel treball “Estudi d’una instal·lació d’energia solar a la Cerdanya”. L'accèssit estava dotat amb 250 euros, un lot de llibres de Cerdanya i un trofeu commemoratiu.