Missatge de l'Alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira

28/08/2020
Ajuntament de Puigcerdà
Estimats puigcerdanesos i puigcerdaneses,
 
En els darrers dies, els casos de Covid estan augmentant a Puigcerdà i a la Cerdanya. El nostre suport cap a totes les persones afectades directament per la pandèmia.
 
Així mateix, convé insistir, un cop més, en la necessitat que tothom respecti les mesures de prevenció bàsiques: la distància interpersonal, l’ús de la mascareta, el rentat i desinfecció de mans, extremar les precaucions en el contacte social, evitar les trobades nombroses i seguir les directrius de les autoritats sanitàries.
 
L’Hospital de Cerdanya disposa de més llits d’aïllament per si fos necessari, i tant l’Hospital com l’Àrea Bàsica estan fent les proves diagnòstiques en aquells casos que ho requereixen, fent el seguiment de contactes i prenent les decisions sanitàries que pertoquen. Amb tot, a dia d’avui, ambdós centres mantenen la seva activitat assistencial convencional. Moltes gràcies per tota la feina que esteu fent.
 
Finalment, informar-vos que des de l’Ajuntament estem en contacte amb les autoritats sanitàries per si fos necessari emprendre mesures addicionals i, així mateix, també s’han suspès el gruix dels actes públics programats per als propers dies.
 
Sapiguem valorar la situació actual, en què no estem en un escenari de confinament i podem fer vida relativament normal, però alhora, fem-ho amb seny, reforçant totes les mesures preventives i sense abaixar la guàrdia.
 
Cuideu-vos i molts ànims a tots!
 
Albert Piñeira i Brosel
Alcalde de Puigcerdà