Missatge institucional del tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat i Seguretat, Francesc Armengol, sobre el bloqueig dels pagesos

29/02/2024
Ajuntament de Puigcerdà

Informem sobre el bloqueig dels pagesos al pas fronterer, així de com estem afrontant l'acumulació de camions estacionats a diferents punts de la Vila

Missatge institucional del primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat i Seguretat, Francesc Armengol, per informar a la població sobre quina és la situació en què es troba el bloqueig dels pagesos al pas fronterer, així de com s'està afrontant des del consistori l'acumulació de camions de gran tonatge estacionats a diferents punts de la Vila.

L'Ajuntament de Puigcerdà ha treballat i continua fent-ho per garantir que les necessitats bàsiques dels puigcerdanesos i puigcerdaneses estiguin garantides, i també ha mantingut el contacte tant amb la Revolta Pagesa com amb els camioners afectats per cobrir les seves demandes.

Des del consistori ens posem al servei de la població perquè ens feu arribar totes aquelles necessitats que encara no estiguin controlades i, així, donar-hi una solució al més aviat possible.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra estan preparant un comboi controlat perquè, durant mitja hora, aquells camions que fa més de tres dies que estan a Puigcerdà puguin passar de la zona nord a la zona sud de la Vila a través de l'Avinguda Schierbeck, el Passeig de la Sèquia i la Ronda dels Torreons.

Totes les accions que s'han dut a terme des de l'Ajuntament de Puigcerdà han estat coordinades amb Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i Creu Roja, a qui els agraïm la seva col·laboració.

Continuarem informant sobre totes les novetats que es produeixin a través de les nostres xarxes socials i del web puigcerda.cat