Musical "Els Productors"

18/01/2022

a càrrec de l'Associació Cerdanya Musical

11 i 12  de febrer de 2022 a les 21.30h

13 de febrer de 2022 a les 18.00h

CASINO CERETÀ DE PUIGCERDÀ

 

Lobra no és recomanada per menors de 10 anys

S'aplicaran les mesures sanitàries i reducció d'aforament que marquin protocols del PROCICAT les dates de les representacions

 

SINOPSI

Els temps en què el productor Max Bialystock era el rei de Broadway han passat. Ara la seva glòria s'ha esfumat i només encadena un fracàs rere un altre fracàs.

Un dia Bialystock rep la visita de Leo Bloom, un mediocre comptable que somnia ser productor de Broadway. Després d'una sèrie de càlculs de Leo, Max s'adona que, sota determinades circumstàncies, un productor pot guanyar més diners produint un fracàs que un èxit.

Amb l'ajuda de Leo,
 Max es posarà mans a l'obra per produir el musical més desastrós de tots els temps amb l'objectiu de guanyar una gran suma de diners estafant ancianes, comprant els drets d'autor de la pitjor obra mai escrita, contactant al pitjor director teatral de Manhattan i als pitjors actors de l'escena neoyorquina.

És un pla perfecte, aconseguiran 2 milions de dòlars per produir una obra que en costera menys de 100mil, es quedaran la resta de diners i es retiraran a Rio de Janeiro... Però no tot resultarà com ells esperen...

 

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE L' DE FEBRER DE 2022

www.codetickets.com