PARADES DE SANT JORDI 2021

10/04/2021
Ajuntament de Puigcerdà
Si ets un professional de la venda de flors o llibres amb seu fiscal a Puigcerdà o bé una entitat o associació sense ànim de lucre amb seu social a Puigcerdà, recorda que fins el dia 18 d'abril pots sol·licitar muntar parada el dia 23 amb motiu de la Diada de Sant Jordi. S'ha de sol·licitar permís tant per muntar parada al passeig 10 d'abril com per muntar parada davant de la mateixa floristeria o llibreria si és el cas.
 
Per fer la sol·licitud trobareu el tràmit específic "SOL·LICITUD FIRA DE SANT JORDI 2021" a la seu electrònica de la web www.puigcerda.cat.
La fira seguirà totes les mesures sanitàries i protocols recomanats pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que ha consensuat amb els gremis i associacions que conformen la Cambra del Llibre i pel gremi de floristes de Catalunya.
 
És per això que enguany, i de manera excepcional a causa de la Covid19, l'Ajuntament de Puigcerdà facilitarà un màxim de 2 taules (1'60 metres cada taula) i cadires als paradistes. No es podran muntar taules complementàries a les autoritzades per l'Ajuntament, ja que l'espai serà limitat.
 
Per més informació o aclariment de dubtes podeu consultar l'apartat de cultura de la pàgina web de l'Ajuntament de Puigcerdà (www.puigcerda.cat), enviar un mail a cultura@puicerda.cat o bé trucar al telèfon 972880650 (ext.134).