PAVIMENTACIÓ DE LA RONDA DELS TORREONS 

13/12/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Avui s’han reprès les obres de remodelació de la ronda dels Torreons. Des d’aquest dilluns i fins divendres tindran lloc els treballs de fressat, pavimentació i renovació de la senyalització horitzontal de tota la ronda dels Torreons, des de la plaça de l’Estació fins al passeig de la Sèquia. 
Les obres tenen un cost de 131.531,82 € i s’han adjudicat a l’empresa Pasquina SA. 
Durant l’execució dels treballs hi hauran talls i restriccions de trànsit i afectacions a les entrades i sortides dels vehicles dels garatges. 

Aquesta actuació s’emmarca en un conjunt d’obres de pavimentació per valor de més de mig milió d’euros que l’Ajuntament de Puigcerdà ha adjudicat recentment i que, a més de la ronda dels Torreons, preveuen actuacions a diversos carrers de la Vila: carrer Alfons I (entre Coronel Molera i Higini de Rivera), carrer Higini de Rivera, carrer Font d’en Lleres (davant del Tanatori), carrer Pont de Sant Martí i carrer del Pas, camí Antic de Llívia, carrer de la Perxa, plaça Fort Adrià, ronda Joan Maragall, carrer Pompeu Fabra i cruïlla amb la carretera d’Age a la zona de la Creu.

Algunes actuacions s’executaran abans del Nadal i la resta a partir de la primavera, un cop finalitzada la temporada d’hivern.