Presentació del Calendari Esportiu 2024 de Puigcerdà

28/01/2024
Àrea d'Esports

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Puigcerdà presenta un primer calendari esportiu per l'any 2024, encara pendents de confirmar alguns esdeveniments. Per ara, la nostra Vila compta amb 24 activtats esportives repartides al llarg de l'any.

Pendents encara de les dates d'alguns esdeveniments, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Puigcerdà ha presentat avui el calendari dels esdeveniments esportius de l'any 2024. Un calendari amb més de 24 events esportius, alguns d'ells novetats per aquest any 2024:

Durant el primer trimestre tindrem 3 tornejos d'Hoquei, 2 dels quals tenen un caràcter més aviat social (Torneig dels Veterans de Puigcerdà i Torneig de Hobbie Hoquei de l'equip Stick Cansat). El tercer és el Mundial masculí U18, Divisió II i categoria B. El torneig serà entre els dies 16 al 23 de març, i del 11 al 15 de març tindrem aquí a Puigcerdà la selecció espanyola.

La cursa de Patins en línia "La Ceretana", que aquest any torna a ser Campionat de Catalunya i Copa d'Espanya, es trasllada del primer cap de setmana de setembre, al mes de maig, concretament els dies 18 i 19 de maig.

Al mes de maig també tindrem una nova Cursa Trail de Muntanya, organitzada per l'Associació Cultural i Esportiva les Marmotes de Vilallobent, amb sortida i arribada a Vilallobent.

Durant el segon semestre de l'any continuem amb els esdeveniments de cada any, a espenses de la data d'algun esdeveniment que encara està pendent.