PRESENTACIÓ DELS PREMIS LITERARIS VILA DE PUIGCERDÀ 2019 I 2020

15/04/2021
Ajuntament de Puigcerdà

El pròxim 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es presentarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça del Claustre Sant Domènec (davant la Biblioteca Comtat de Cerdanya) el llibre dels guanyadors i finalistes del Premi Literari Vila de Puigcerdà corresponents a la darrera convocatòria, la de l'any 2020.

El llibre, que porta per títol "Poca punteria i altres narracions" conté els relats guanyadors "Poca punteria" d'Asunción Cesena i "Quinze minuts" de Joan Adell així com les narracions finalistes "I al tercer fanal..." d'Alfred Barrau i "Dues sèpies i un destí" de Manuel Roig.

Per altra banda s'aprofitarà també l'ocasió per presentar el llibre de l'edició del 2019 i que l'any passat per Sant Jordi no es va poder presentar a causa del confinament decretat per la pandèmia de la Covid19.

El llibre del 2019, que porta per títol "Amb talons d'agulla fina, camp a través i altres narracions" inclou el treball guanyador de Lourdes Cazorla i que dona nom a la publicació així com "Crònica d'una mort callada" d'Eva Pelegrí, "Una nota per a Lady Gaga" de Núria Boltà, "El silenci del capvespre" de Mercè Casellas i "Què tal?" de Manuel Roig.

Ambdós llibres estan editats per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà amb la col·laboració de la Diputació de Girona.