Publicades les bases del Premi Literari "Vila de Puigcerdà"

22/09/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Aquesta setmana s’han publicat, de forma definitiva, les bases reguladores del Premi Literari “Vila de Puigcerdà”.

Aquestes bases regulen la concessió del premi literari per a la creació literària d’una narració original i inèdita, escrita en llengua catalana i que no hagi guanyat cap altre concurs. L’objectiu és fomentar els valors literaris, promoure el llenguatge escrit i la llengua catalana com a mitjà de creació i comunicació entre la població. I també incrementar l’interès de la ciutadania juvenil en la creació de contingut literari en català.

Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona, així com a l’apartat de cultura de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà https://www.puigcerda.cat/ca/serveis/cultura/premi-literari-vila-de-puigcerda/

La convocatòria del concurs es farà pública aquesta tardor i des del moment en el que es convoqui el premi els autors, tal i com estableixen les bases, tindran 15 dies per presentar les obres a través d’un tràmit específic que es trobarà a la Seu Electrònica de l’ajuntament de Puigcerdà.

Per a qualsevol dubte referent a les bases i convocatòria del Premi Literari “Vila de Puigcerdà” podeu enviar un Mail a cultura@puigcerda.cat.