Puigcerdà acollirà aquest cap de setmana el 16è Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà

12/10/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Els dies 13, 14 i 15 d’octubre se celebrarà la setzena edició del trofeu que es va ajornar l’any passat per culpa de les obres de la coberta de la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà

Els dies 13, 14 i 15 d’octubre, Puigcerdà acollirà a 20 equips provinents de França, República Txeca, Suïssa, Itàlia, Andorra, Escòcia, Aragó, Euskadi i Catalunya en la 16a edició del Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà.

El Curling Puigcerdà Pànxing dona el tret de sortida a una nova temporada del curling cerdà amb una nova edició d’aquesta competició, la qual s’ha convertit en tot un referent i en una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

La prova començarà divendres a les cinc de la tarda i es desenvoluparà al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins al diumenge dia 15, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, també s’han organitzat diversos esdeveniments de caràcter social per a tots els participants.

En aquest sentit, cal destacar la presència de dos equips, formats íntegrament per jugadors amb cadira de rodes. L’equip d’Albatros (Trento, Itàlia) i el “Equipo Nacional Español en silla de ruedas”, que debuta en un torneig i que es prepara per la seva primera participació en el Campionat del Món 2a divisió.

Aquest trofeu és possible gràcies a la feina que realitzen els de membres del Curling Puigcerdà Pànxing, de forma voluntària, així com al suport que l’entitat rep del Club Poliesportiu Puigcerdà i de diferents institucions com ara l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Pànxing i Refilat.

Trobareu els grups, horaris i resultats en directe a la pàgina web de @curlingpuigcerda