PUIGCERDÀ ACOLLIRÀ AQUEST NOVEMBRE LA 37ENA EDICIÓ DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS

05/11/2021
Ajuntament de Puigcerdà

La Universitat Ramon Llull ha rebut aquesta setmana el testimoni per part de la Universitat de Girona (UdG) per ser la universitat amfitriona de la 37a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), campionats que es disputaran a Puigcerdà, on es desenvoluparan la majoria de les competicions, juntament amb Llívia i que albergarà la Vila Esportiva Universitària 2022.

En total, la passada edició d’aquesta competició va aplegar més de 8.000 esportistes de 30 modalitats esportives diferents.

En l’acte de cloenda i traspàs celebrat dimecres a l’auditori Manel Xifra Boada del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, el rector de la URL, Josep Maria Garrell, va voler agrair, en nom de la Universitat, el suport mostrat per part de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà i Llívia per tirar endavant aquests CCU 2022.

Representants de totes les institucions implicades en l’organització d’aquests nous CCU22 participaran el pròxim 15 de novembre a les 6 de la tarda en un acte de presentació al Museu Cerdà de Puigcerdà.

La primera fase de les competicions, que enfrontarà aquells equips que van quedar més enllà dels 5è lloc (inclòs) en els passats Campionats i els equips que no hi van participar, es disputarà els pròxims 16, 17 i 18 de novembre.

Els dos millors equips d’aquesta primera fase, s’uniran en una segona fase de competició als quatre millors equips de la passada edició dels Campionats (14, 15 i 16 de febrer) i, en última instància, es diputarà una final four els dies 15 i 16 de març.