Puigcerdà celebra la 26a edició de la Fira de Primavera i el 8è concurs de sobranys i sobranyes

27/04/2024
Ajuntament de Puigcerdà

L'acte no només serveix perquè els ramaders disposin d'un espai per posar a la venda el seu bestiar, sinò que també representa un punt de trobada i una forma de posar en valor la seva feina diària

Avui Puigcerdà ha celebrat la 26a edició de la Fira de Primavera al recinte firal!

Tot i les condicions climatològiques adverses, els i les assistents han pogut gaudir d'un deliciós esmorzar popular i d'una exposició de bestiar en la que els ramaders de la comarca ens han mostrat els seus millors exemplars.

Aquest acte no només serveix perquè els ramaders i les ramaderes disposin d'un espai per posar a la venda el seu bestiar, sinò que també representa un punt de trobada i una forma de posar en valor la seva feina diària.

A més, el principal atractiu d'aquest esdeveniment que combina la passió pels cavalls i la cultura rural, és el concurs morfològic de cavalls “sobranys i sobranyes”, en el qual es premia la bellesa i l’harmonia dels exemplars participants.

🏆 CLASSIFICACIÓ CONCURS SOBRANYS:
1. Nougat (@xaviformenticot)
2. Nuage (@cal_tarrats_)
3. Nounours (@xaviformenticot)

🏆 CLASSIFICACIÓ CONCURS SOBRANYES:
1. Neptune du Lac (@xaviformenticot)
2. Ariel (@pujolger)
3. Naycka (@gini_ginesta)

Trobareu totes les fotografies al Flickr de l'Ajuntament de Puigcerdà!: tuit.cat/V4Avu

Gràcies a totes les persones que, cada any, ens permeten gaudir d'aquesta jornada, que representa un punt de trobada i una forma de posar en valor la seva feina diària.