PUIGCERDÀ TASTA 2021

04/10/2021
Ajuntament de Puigcerdà

L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza aquest octubre una nova edició del “Puigcerdà Tasta”, activitat de promoció dels seus establiments associats i que enguany s’ha reinventat per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries vigents marcades pel PROCICAT per a la contenció de la pandèmia de la Covid19.

Així doncs en aquesta ocasió no hi haurà degustació de diferents plats cuinats com s’havia fet en anteriors edicions, sinó que es repartiran uns vals de descompte per gastar en productes de proximitat als diferents comerços d’alimentació de Puigcerdà adherits a la campanya.

Els vals de descompte els repartiran del 9 al 12 d’octubre als clients dels diferents establiments que no són d’alimentació i que participen al “Puigcerdà Tasta” i es podran utilitzar fins el 9 de novembre a les botigues d’alimentació.

Amb aquesta campanya es pretén no només incentivar la compra en els establiments participants sinó també promocionar el producte de proximitat de la Cerdanya.

Trobareu més informació del “Puigcerdà Tasta” així com els llistats dels establiments participants a https://www.puigcerda.cat/ca/puigcerda-tasta o bé contactant amb l’Associació de Comerç de Puigcerdà al mail acpuigcerda@gmail.com.