REOBERTURA DEL BIBLIOLLAC

07/07/2020
Ajuntament de Puigcerdà

Des d’avui i fins el pròxim 31 d’agost, la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, com cada estiu, aprofita reobre a l’espai més emblemàtic de Puigcerdà, l’estany, el “Bibliollac”, un entorn agradable i natural on ofereix lectura a l’aire lliure.

 

Què és el “Bibliollac”?

Una extensió de la biblioteca, un entorn de lectura informal, un espai de trobada al voltant dels llibres, una introducció lúdica a la lectura pels petits, una opció de lleure pels grans.

On és?

En una caseta de fusta a l’entrada del parc Schierbeck, al costat de l’estany per la banda de l'escola.

Què hi ha?

Diaris, revistes, llibres, contes, còmics, novel·les ... Tot en un espai amb bancs, taules i cadires per gaudir d’una lectura còmoda, i si ho preferiu també podeu llegir estirats a la gespa.

Per a qui?

Per a tothom: puigcerdanesos, cerdans, estiuejants, turistes, grans i petits, tots esteu convidats a visitar el “Bibliollac”.

Horaris

Fins el 31 d’agost. De dimarts a divendres, matins d'11 a 13 h i tardes de 16.30 a 20 h. I els caps de setmana i festius, matins d'11 a 14 h i tardes de 16 a 20 h.

Què fan?

A banda d’oferir un espai de lectura a l’aire lliure, el “Bibliollac” té un programa d’activitats infantils previst per les dates següents:

  • Divendres 10 de juliol, a les 11.30 h: “Contes d’en Joan” amb Joan de Boer
  • Divendres 24 de juliol, a les 11.30 h: “Contesquebateguen” amb Pati de Contes
  • Divendres 7 d’agost, a les 11.30 h: “Maango!” amb Dolors Arqué
  • Divendres 21 d’agost, a les 11.30 h: “En Bum i el tresor del pirata” amb Homenots

 

Més informació a: biblioteca@puigcerda.cat