RESTRICCIONS A INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I PRÀCTICA ESPORTIVA 30/10/2020

30/10/2020
Ajuntament de Puigcerdà
🔸Fins el 13 de novembre, se suspèn tota l’activitat esportiva i les competicions esportives, i resten tancats els equipaments esportius. El Club Poliesportiu Puigcerdà i la resta d’instal·lacions esportives (incloses les pistes esportives a l’aire lliure dels parcs públics, les hípiques i els camps de golf) romandran tancades al públic fins a aquesta data.
 
🔸S’exceptuen les competicions i lligues de caràcter estatal, internacional i professional. Per tant, es poden realitzar els partits del sènior masculí i de l’equip femení del Club Gel Puigcerdà, sense públic.
 
🔸També s’exceptuen els esportistes que tinguin la consideració d’alt nivell, alt rendiment, professionals o que es preparin per a la participació en competicions esportives oficials de caràcter estatal, internacional o professional i tinguin la classificació assolida. Aquests esportistes poden entrenar-se tant en instal·lacions de titularitat pública com privada, acompanyats de llurs entrenadors/es.
 
🔸Sí està permesa l’activitat esportiva a l’aire lliure, sempre individual o amb les persones que conviuen en el mateix domicili. Durant el cap de setmana (des del divendres a les 6 h del matí fins el dilluns a les 6 h del matí) aquesta s’ha realitzar dins el municipi de residència i fins a municipis limítrofs.
 
🔸Sí estan permeses les activitats esportives extraescolars quan es facin en el mateix centre educatiu i hi participin només els alumnes d’una mateixa classe.
 
🔸Els refugis de muntanya poden romandre oberts, amb limitacions d’aforament i seguint el protocol de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
 
🔸En les hípiques poden desenvolupar-se tasques d’alimentació i manteniment bàsic de la salut dels animals. En el cas dels cavalls, poden rebre l’atenció i el moviment necessari a càrrec del personal habitual de manteniment de les instal·lacions esportives i dels genets professionals. Si l’estructura del club no permet fer-ho al personal habitual, poden fer aquesta tasca els propietaris dels animals.
 
🔸Pel que fa als camps de golf, han d’estar tancats al públic, exceptuant els entrenaments i competicions de caràcter estatal, internacional o professional.