Reunió de treball entre en Jordi Palomino, regidor de cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà, i el Sr. Jordi Camps, vicepresident de la Diputació de Girona

19/10/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Visita del Regidor de Cultura a la Diputació de Girona per continuar mantenint una estreta col·laboració entre les dues institucions

El regidor de cultura de l’Ajuntament de Puigcerdà, Jordi Palomino, ha estat avui a la Diputació de Girona per despatxar amb el seu vicepresident, el Sr. Jordi Camps, diversos temes relacionats amb la cooperació cultural mantinguda entre ambdues institucions.

Durant la visita se li ha donat una especial importància a tot el suport que el consistori rep per part de la Diputació de Girona a l’hora de realitzar un gran nombre d’activitats culturals durant tot l’any.

Aquest ajut es fa palès de forma destacada en aquelles subvencions que fan possible dur a terme projectes com el Festival de Música de la Cerdanya, el Festival Transfronterer Puigcerdà Bourg-Madame, la Setmana Cultural del Roser o la Temporada de Música i Teatre.

L’Ajuntament de Puigcerdà vol expressar la seva gratitud amb la Diputació de Girona pel suport que sempre ha rebut i que continuarà tenint durant aquests propers quatre anys.