Sant Jordi 2021

01/04/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Un cop més s’acosta una de les diades més emblemàtiques que tenim al nostre país, com és la Diada de Sant Jordi.


L’any passat degut a la Covid-19 no vàrem poder celebrar aquesta festivitat, però enguany volem celebrar-la amb totes les mesures i protocols recomanats.


El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha treballat conjuntament amb els gremis i associacions que conformen la Cambra del Llibre i pel gremi de floristes de Catalunya de Catalunya per consensuar un seguit de recomanacions, mesures i paràmetres per celebrar Sant Jordi, a les llibreries i carrers d’arreu del país de manera segura, subjectes als protocols, restriccions i criteris sanitaris que determinin els Departaments de Salut i Interior en relació a la pandèmia de Covid-19.


Com s’ha fet tradicionalment està previst que els professionals (llibreters i floristes) i les associacions sense ànim de lucre amb seu social a Puigcerdà, estaran ubicades al Passeig 10 d’abril.


Procés per sol·licitar muntar parada a la fira de Sant Jordi 2021:

Cal presentar el tràmit específic (sol·licitud fira de sant jordi 2021) a l’Ajuntament de Puigcerdà via telemàtica, per la seu electrònica de la pàgina web wwww.puigcerda.cat

Accedeix al tràmit clicant AQUÍ

TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS: De l'1 al 18 d'abril de 2021

Informació important:

•  L’Ajuntament de Puigcerdà facilitarà un màxim de 2 taules (1'60 metres per taula)  i cadires per a tots aquells que vulguin posar una parada aquell dia. Recordar també que no disposem de carpes. No es podran muntar taules complementàries a les disposades a l'Ajuntament.
•    Enguany l’espai serà limitat.
•    S'autoritzarà per ordre de recepció de la sol·licitud.
•    Els Professionals hauran de justificar el domicili fiscal a Puigcerdà i les Associacions sense ànim de lucre, hauran de justificar la seva seu social a Puigcerdà.

Mesures de segurtetat i sanitàries:

o    Les parades es situaran al Passeig 10 d’abril, amb 2 metres de distància entre parades.
o    Es podrà començar a parar a partir de les 9.00 h.
o    Hi haurà un màxim de 2 persones per parada.
o    Existirà un sentit únic de circulació amb senyalització d’accessos d’entrada, sortida i evacuació.  
o    L'ajuntament posarà a disposició personal de control, informació i assistència.
o    L'ajuntament posarà a disposició gel hidroalcohòlic per al públic als accessos.
o    Cada paradista haurà de disposar a la seva parada gel hidroalcohòlic i fer els protocols de neteja segons normativa.
o    Serà obligatori l’ús de mascaretes quirúrgiques o FFP2 per a les persones que faran atenció al públic, i assistents.

PER DUBTES O INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE LA JORNADA DE SANT JORDI 2021 A PUIGCERDÀ PODEU CONTACTAR AMB L'ÀREA DE CULTURA AL TELÈFON 972 88 06 50 (ext:134) O BÉ AL MAIL cultura@puigcerda.cat