SETMANA CULTURAL DEL ROSER 2022

02/06/2022
Ajuntament de Puigcerdà

Puigcerdà acollirà de l’1 al 10 de juliol la 26ena SETMANA CULTURAL DEL ROSER, 10 dies d’activitat cultural on, un any més, s’han volgut aplegar diferents disciplines artístiques i culturals tan professionals com d’entitats i agrupacions locals.

Com en les darreres 10 edicions, el tret de sortida de la Setmana Cultural el donarà l’Associació Cerdanya Musical que enguany, per celebrar el seu 10è aniversari, representarà el musical “Mamma mia!”. Hi ha previstes 3 representacions: els dies 1, 2 i 3 de juliol.

Com és habitual també hi haurà música dins la programació, enguany amb un concert del FeMAP el dia 3 i un concert de música pop-rock i de cinema a càrrec del cor jove “A4Cors”.

La cultura tradicional i popular estarà present de la mà de la Colla Castellera de Cerdanya que oferirà un taller de castells el dia 5, de la Colla Bastonera de Cerdanya amb un taller de ball de bastons el dia 6, i les tradicionals trobades de puntaires i de poesia catalana.

Pel què fa a activitat literària s’han programat 4 presentacions de llibres: “Tornar a néixer” de Montse Sindreu, activitat organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya el dia 2 al Museu Cerdà; “Andorra la travessa circular” d’Alfons Brosel i Manel Figuera també el dia 2 a la Biblioteca Comtat de Cerdanya; “El Transpirinenc: Ripollès-Cerdanya-Arieja” de Sandra Adam i Martí Solé el dia 4 i “Dolça com la mel, amarga com la fel” de Josep Mª Roset el dia 5 a la Biblioteca.

El públic infantil i familiar també tindrà el seu espai amb la celebració d’una festa Holi el dia 4, una gimcana de cucanyes el dia 7 i un conta contes el dia 8 al Bibliollac.

La setmana cultural es completarà amb la “Nit bruixa” el dia 6, la I Jornada d’astronomia de Cerdanya del GRC, una fira de pintors i la tarda de la cultura, acte on s’homenatjarà a una entitat o particular que hagi destacat per al seva aportació a la cultura del municipi.