EL PUIGCERDÀ PÀNXING ENCARA LA SEGONA JORNADA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ DE CURLING

11/03/2021
Ajuntament de Puigcerdà

El club de curling de la Cerdanya, que juga aquest cap de setmana a Jaca i que ja ha aconseguit la permanència a la màxima categoria, es troba a una victòria de diferència del tercer i quart classificat.

Absoluta igualtat a la zona mitjana de la classificació del Campionat d’Espanya masculí que se celebra a Jaca. El Curling Puigcerdà Pànxing, que ja s’ha garantit la permanència a la màxima categoria del curling estatal, es troba entre els cinc clubs –competeixen els 10 equips de l’elit del curling espanyol– que tenen possibilitats de classificar-se tercers o quarts a la finalització d’aquesta fase i, per tant, obtenir una de les places dels play-offs que permetria lluitar pel títol. “Màxima concentració. Tenim moltes possibilitats i hi anem molt il·lusionats sabent que depèn de nosaltres”, explica el president de l’entitat cerdana, Carles de Moxó.

Tres partits queden per a disputar-se. D’aquests, dos contra rivals directes. Els de Puigcerdà inicien la jornada contra Jaca i CHP, quart i tercer respectivament. El tercer i últim partit serà contra l’Harrikada Bertako, que es troba despenjat a la part baixa de la classificació.  La situació és molt similar per a la resta dels equips classificats entre la tercera i la setena posició i tots tenen per davant un cap de setmana molt complicat amb enfrontaments contra rivals directes a la classificació. Actualment, els de la Cerdanya són sisens a la taula, amb 6 punts, després d’haver jugat 6 partits: 3 victòries i 3 derrotes.

L’equip cerdà va guanyar a la primera jornada del campionat a Barcelona (7-6), Val d’Aran (5-3) i Madrid B-52 (7-6), mentre que les derrotes es van produir davant dels equips Txurri-Berri, Iparpolo –les dues formacions lideren la competició– i Sporting l’Olla.

La formació cerdana està integrada per Oriol Gastó, Aleix Raubert, Marc Morralla, Xavi Campos i Joel Ruiz. Les tres últimes classificacions de l’equip cerdà han estat: sisè (2020), cinquè (2019) i vuitè (2018).

A la competició hi participen Txurri-Berri, CHP, Madrid B-52, Jaca, Sporting l’Olla, Harrikada Bertako, Val d’Aran, Iparpolo, Barcelona i el Puigcerdà Pànxing. Txurri-Berri defensa el títol obtingut l’any passat.

El sistema de competició és el de Round Robin (tots contra tots), amb una fase final a la que accedeixen els 4 primers classificats (play-offs) i en la que es disputen semifinals i final.

Cal recordar que l’equip que surti campió d’aquesta competició serà el conjunt que representarà a Espanya en el Campionat Europeu que se celebrarà la propera tardor.

Els partits de semifinals i finals es juguen diumenge, dia 14, a partir de les 10 del matí.

 

AGENDA DEL PUIGCERDÀ PÀNXING

DIA

HORA

PARTIT

Divendres 12/03

20:00

Jaca - Puigcerdà Pànxing

Dissabte   13/02

13:00

Puigcerdà Pànxing - CHP

Dissabte   13/02

21:00

Harrikada Bertako - Puigcerdà Pànxing