Impermeabilització i arranjament de la placeta Josep Pla de Puigcerdà

25/08/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Durant aquestes setmanes s’estan realitzant els treballs d’impermeabilització i arranjament de la placeta Josep Pla de Puigcerdà, situada entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Raval de les Monges.

Les obres tenen un cost de 82.408,90 € que finança l’Ajuntament de Puigcerdà, i els treballs van a càrrec de l’empresa Ripoll Oliveras SL, sota la supervisió dels Serveis Tècnics Municipals.

Sota la placeta Josep Pla hi ha el Taller d’Arts Municipal, que pateix, des de fa anys, constants filtracions d’aigua provinents del mal estat de la impermeabilització de la coberta. Amb aquesta actuació es pretén garantir l’estanqueïtat de l’actual coberta, que és alhora la placeta Josep Pla.

Les obres consisteixen en retirar l’actual paviment, col·locar una manta impermeable, replantejar les pendents de la plaça, instal·lar nous desaigües, refer les escales i posar el nou paviment.

També està previst realitzar diferents treballs a l’interior del Taller d’Arts Municipal: ventilacions, construcció d’un fals sostre de guix laminat, actuacions de millora de l’aïllament dels murs perimetrals, renovació del paviment interior i tasques de pintura.