L’alcalde de Puigcerdà i el primer tinent d'alcalde assiteixen a la presentació de la temporada d'hivern 23/24 a les estacions FGC

09/11/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Aquesta temporada les estacions oferiran molt més que esquí, amb experiències que complementaran la neu amb gastronomia, cultura, tradicions, esport i natura

Ahir, l’alcalde de Puigcerdà, Jordi Gassió i el primer tinent d'alcalde, Francesc Armengol, van assistir a la presentació de la temporada d'hivern 2023-2024 a les estacions de muntanya de la xarxa dels Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya, celebrada a Barcelona.

A l'acte, que també va comptar amb la presència de la Consellera de Territori i del president del Consell Comarcal, es van anunciar les principals novetats de la propera temporada d’hivern. La més destacada és el Club 365, un club per totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i de les activitats a l’aire lliure els 365 dies de l’any. A més, es continua apostant per la transformació digital de les estacions de muntanya i per la instal·lació de nous punts de recàrrega elèctrica d’automòbils.

En definitiva, l'objectiu és que aquesta temporada les estacions ofereixin molt més que esquí, amb experiències al Pirineu que complementin les activitats a la neu amb gastronomia, cultura, tradicions, esport i natura.