L’ÀREA DE JOVENTUT TORNA A ORGANITZAR A TRAVÉS DE FUNDACIÓ BARÇA EL PROJECTE "FUTBOLNET"

28/02/2022

Aquest mes de març s’iniciarà per segon cop consecutiu durant el curs escolar i per 8è any durant l’època estival, el projecte FutbolNet de la Fundació Barça i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Aquest projecte pretén realitzar una intervenció socioeducativa a través de l’esport. La metodologia utilitza l'esport, el joc i l'activitat física com a eines d'integració social per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables i busca fomentar l'esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l'ambició, entesos des de la cultura de la cooperació, perquè siguin positius en l’aspecte individual i també col·lectiu.

FutbolNet Puigcerdà es divideix en dues parts, aquesta primera serà durant el curs escolar iniciant-se el 7 de Març i finalitzant el 15 de Juny de 2022, l’activitat serà cada dilluns i cada dimecres de 17.30 a 19h a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerda, utilitzant totes les seves instal·lacions i el gimnàs de l’INS Pere Borrell.

La segona part del projecte serà durant les vacances escolars d’estiu de dilluns a divendres de 10h a 13h.

Aquesta activitat és gratuïta i les inscripcions ja es poden realitzar a l’Àrea de Joventut (Plaça Regne de Mallorca, Planta soterrani).