Últim dia del 1r trimestre del curs escolar 2020-2021

21/12/2020
Ajuntament de Puigcerdà
Venim d’un curs anterior que, de manera sobtada, va haver de finalitzar l’ensenyament presencial d’un dia per l’altre.
 
El curs actual tampoc ha estat fàcil. Per això, des de l’Ajuntament de Puigcerdà us volem agrair tot l’esforç i la feina ben feta de tots aquests mesos. Gràcies a cadascun de vosaltres, el professorat, educadores, els equips directius, Servei Educatiu de la Cerdanya, personal d’administració i serveis, conserges, personal de neteja, monitors, personal de menjador, de transport escolar, les famílies i els i les alumnes.
 
Els alumnes s’han sentit protegits i acompanyats, l’escola ha estat un espai que ha intentat preservar la màxima normalitat en circumstàncies complexes, s’ha mantingut la docència i l’activitat dels centres i, el més important, s’ha garantit l’educació dels nens i nenes i que aquests, a més d’aprendre, poguessin també socialitzar i retrobar-se. I tot això s’ha hagut de combinar amb els confinaments de grups i les dificultats que han anat sorgint. Per tot això, mil gràcies.
 
Tot el professorat heu estat treballant des de primera línia, donant el millor de vosaltres. I és en moments de dificultat quan ha d’aflorar el millor de cadascú, com així heu fet.
 
 
Albert Piñeira i Brosel
Alcalde de Puigcerdà
 
 
Laia Vila Montes
Regidora d’Educació