Identitat Visual


Aquest apartat reuneix les eines bàsiques per al correcte ús i aplicació gràfica de la marca de l’ Ajuntament de Puigcerdà en totes les seves possibles expressions.

Ha estat ideat pensant en les necessitats de totes aquelles persones responsables d'interpretar, articular, comunicar i aplicar la marca en els seus diferents àmbits.

El correcte i consistent ús de la marca contribuirà a unificar la imatge i perseverar l’aspecte senyorial i institucional que la caracteritza.

En aquest apartat trobareu el MANUAL D'IDENTITAT GRÀFICA CORPORATIVA, és a dir, la normativa i aplicació de la identitat visual de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Igualment també trobareu el logotip de l'Ajuntament en les seves diferents versions per aplicar-lo segons indica el Manual d'identitat gràfica corporativa de l'ajuntament de Puigcerdà.

La identitat visual de l’Ajuntament de Puigcerdà no ha de ser modificada fora de les normes d’aquest manual. Per aquest motiu no han de canviar mai les proporcions d’alçada i amplada del logotip establertes així com tampoc es pot reproduir amb colors incorrectes o no normativitzats segons aquest manual.


MANUAL D'IDENTITAT GRÀFICA CORPORATIVA DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ


ARXIUS DESCARREGABLES

Pots descarregar el logotip en les seves diferents versions clicant damunt del nom de l'arxiu.

ELS ARXIUS DESCARREGATS SÓN EN FORMAT PNG SENSE FONS

 

 
 

 

ALTRES LOGOTIPS DE LES ÀREES DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ I ORGANISMES AUTÒNOMS