L'alcalde

JORDI GASSIÓ BORRÀS

  • Regidor de Relacions Institucionals
  • Regidor d'Atenció Ciutadana
  • Regidor de Salut
  • Regidor de Recursos Humans

Partit: Junts per Puigcerdà 

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UAB i especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Ha estat membre de diverses associacions de la Vila, com colles carrossaires, Bombers Voluntaris del parc de Puigcerdà, teatre, Creu Roja de Cerdanya, de la que en va ser president, membre de la junta directiva de l’AUCER, i metge del Club Gel Puigcerdà, on actualment també n’és el President.

Coneix bé l’Administració, ha estat regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà en dues legislatures. Ha sigut anomenat el 2011 Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior, i posteriorment, Director General de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial Hospital de Cerdanya, encarregat de la posada en marxa de l’Hospital.

En l’àmbit laboral, ha treballat de metge traumatòleg a l’Hospital de Puigcerdà, a l’Hospital de Cerdanya, als centres mèdics de Masella i de la Molina, del que n’és director mèdic, i a Cerdanya Salut.

Molt integrat a la societat puigcerdanesa, li agrada l’esquí en totes les seves modalitats, l'hoquei gel, i sobretot estar al servei de les persones i de la societat en general.

📨 Contactar amb l'alcalde