Imatges de Puigcerdà

Ja s’han publicat, de forma definitiva, les bases reguladores del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerdà”.

Aquestes bases regulen el concurs de fotografia “Imatges de Puigcerdà” per a la realització fotogràfica original i inèdita entorn del municipi de Puigcerdà.

L’objectiu del concurs és donar a conèixer el municipi de Puigcerdà en totes les seves ves sants mitjançant la fotografia, alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de la Vila i fomentar la creació fotogràfica juvenil.

Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona o al següent enllaç:

La convocatòria del concurs es farà pública aquesta tardor i des del moment en el que es convoqui, els autors tindran un període limitat de temps per presentar les seves fotografies tal i com indiquen les bases.

Les imatges s’hauran de presentar en format jpg. Un cop oberta la convocatòria mitjançant un tràmit específic que estarà disponible a la seu electrònica de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Per a qualsevol dubte referent a les bases i convocatòria del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerdà” podeu enviar un Mail a cultura@puigcerda.cat

Fotografia de GUILLEM PONGILUPPI, 1r premi del concurs "Imatges de Puigcerdà" 2020.