Imatges de Puigcerdà

Bases

Aquestes bases regulen el concurs de fotografia “Imatges de Puigcerdà” per a la realització fotogràfica original i inèdita entorn del municipi de Puigcerdà.

L’objectiu del concurs és donar a conèixer el municipi de Puigcerdà en totes les seves ves sants mitjançant la fotografia, alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de la Vila i fomentar la creació fotogràfica juvenil.

Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona o al següent enllaç:

Convocatòria

Ja ha sortit publicada al butlletí oficial de la província de Girona (BOP), la convocatòria del concurs fotogràfic “Imatges de Puigcerdà” 2021. Els participants tenen fins 31 de gener de 2022 per presentar les seves fotografies.

Per participar al concurs fotogràfic “Imatges de Puigcerdà” 2021 cal complir les bases publicades al BOP Núm. BOP 184 del 23 de setembre de 2021.

Les fotografies s’han de presentar de forma telemàtica mitjançant el tràmit específic “Convocatòria del concurs fotogràfic Imatges de Puigcerdà” que torbareu a la seu electrònica de la pàgina web www.puigcerda.cat a l’apartat de tràmits destacats.

Per a qualsevol dubte referent a les bases i convocatòria del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerdà” podeu enviar un Mail a cultura@puigcerda.cat

Fotografia de GUILLEM PONGILUPPI, 1r premi del concurs "Imatges de Puigcerdà" 2020.