Escola Municipal de Música Issi Fabra

Pere Borrell 6, 17520, Puigcerdà (Girona) (Antiga Torre Font)

Telèfon: 972 88 14 26

Correu electrònic: escolamusica@puigcerda.cat

Horari d'atenció:

Matins: De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h.
Tardes: Dimecres i dijous de 15:00h a 17:30h.


Què fem?

L’Escola Municipal de Música Issi Fabra, des de l'any 1998 està reconeguda pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, amb el codi 17007749, vol fomentar l’educació musical tant al municipi com a la Comarca i als  voltants.

 

Què oferim?

L’oferta de l’Escola es desplega a tot el territori a través de cursos de llarga durada (de setembre a juny), així com audicions, concerts i activitats per donar cabuda a tothom i mostrar-nos a nivell comarcal. L’escola ofereix poder adquirir coneixements musicals a totes les edats, fomentant així la motivació i els interessos de l’alumnat. També volem potenciar conjunts instrumentals i vocals, per l’enriquiment de l’experiència musical en grup.


Història

L'escola es va fundar l'any 1988. El 21 de juny de 1992, amb motiu del Dia Mundial de la Música i el Festival de fi de curs de l'escola, es va fer un homenatge al mestre i compositor Issi Fabra, fill de la Vila de Puigcerdà i per la qual cosa l'escola porta el seu nom.

Des de l'any 1998 està reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb el codi 17007749.

Els estudis reglats que ofereix l'escola són: Els 4 cursos de Nivell Elemental i 2 cicles de 2 cursos de Nivell Professional. A partir del curs 2015-2016 amb la signatura del conveni per part de la Generalitat de Catalunya del conservatori dels Pirineus, els alumnes que accedeixin al Grau Professional tindran certificació acadèmica oficial.

L'Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà ofereix poder adquirir coneixements musicals a partir d'un any fins a adults sense límits d'edat.

El compositor Issi Fabra
El compositor Issi Fabra

Organs de Govern

Consell Escolar

Presidenta: Margarita Torner

Representant Ajuntament:  Laia Vila

Representants del professorat: Rosa Comellas, Albert Martínez i Cristina Serra.

Representants de l'alumnat: Carme Constans i Suzy Marie.

Representants de pares i mares d'alumnes: Mª Josep Colomer, Isabel Lesmes, Gonzalo Melero i Roser Respecte.

Secretària Administrativa: Núria González.

Equip Directiu

Directora: Margarita Torner