Servei d'acollida

El passat 5 setembre de 2022, l’Ajuntament de Puigcerdà va iniciar de nou el servei d'acollida: el SAM (servei d'acollida matinal ) i el SAT (servei d'acollida de tarda).

El servei, que va a càrrec de l’empresa MM Extraescolars, està finançat en part amb les quotes que paguen les famílies i en part per l’Ajuntament de Puigcerdà

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Puigcerdà s’ha treballat per poder facilitar a un preu accessible per les famílies el servei d’acollida i així ajudar en la conciliació familiar. 

El SAM,  és un moment per començar el dia abans de l'inici de  les classes. Els nens que ho desitgin poden esmorzar, llegir, acabar els deures, pintar... És un moment per estar tranquils escoltant contes, explicant aventures i acudits entre totes i tots...

El SAT,   és  el moment de finalització de la jornada lectiva. Els nens que ho desitgin poden berenar (s'ha de portar de casa), llegir, acabar els deures, pintar...

 

Horaris i preus

Servei fixe:

QUOTA ESTÀNDARD

De 8.00h a 9.00h *

20€/mes

De 16.30h a 17.30h

20€/mes

Pack matí + tarda

35€/mes

 

FAMÍLIES MONOPARENTALS

De 8.00h a 9.00h *

15€/mes

De 16.30h a 17.30h

15€/mes

Pack matí + tarda

25€/mes

 

 FAMÍLIES NOMBROSES

De 8.00h a 9.00h *

15€/mes

De 16.30h a 17.30h

15€/mes

Pack matí + tarda

25€/mes

 

 ALUMNES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

(l’infant que fa ús de les permanències ha de tenir reconegut grau de discapacitat)

De 8.00h a 9.00h *

15€/mes

De 16.30h a 17.30h

15€/mes

Pack matí + tarda

25€/mes

 

Servei esporàdic:

QUOTA ESTÀNDARD

De 8.00h a 9.00h *

2,5€/dia

De 16.30h a 17.30h

2,5€/dia

Pack matí + tarda

4,5€/dia

*En cas de que els pares comencin a treballar a les 8.00h, podran deixar els nens al servei d’acollida a les 7.55h.

 

Com inscriure's a l servei d'acollida?

 

Servei fixe:

Pel servei d’acollida fixe heu de fer arribar els PDF adjunts  (“fitxa de tercers” i “inscripció servei d’acollida fixe”) degudament emplenats amb les dades sol·licitades:

De forma telemàtica: A través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Puigcerdà mitjançant una instància genèrica (https://puigcerda.eadministracio.cat/info.0).

De forma presencial: A traves del registre d’entrada de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Puigcerdà (Ajuntament de Puigcerdà, plaça de l’Ajuntament 1).

 

Servei esporàdic:

Trobareu els codis per l’acollida esporàdica al llistat de documentació adjunta. Recordeu que si és només matí o  tarda haureu de fer servir el de 2,5 euros i si és pel dia sencer el de 4,5 euros.

Cal fer el pagament a través de la vostra entitat bancària i lliurar el comprovant als monitors al entrar al servei. No es permetrà l’entrada de cap nen sense el resguard de pagament.


Documentació


SALUTACIÓ D'MM EXTRAESCOLARS

 

Benvolgudes famílies,

 

Som l’empresa MM Extraescolars, organitzem i gestionem serveis d’acollida, activitats extraescolars, casals i menjadors a les escoles. De cares al curs 2022/23, conjuntament amb l’escola i l’ajuntament de Puigcerdà, creiem que és necessari oferir un servei d’acollida tant de matins com de tardes pels alumnes, així fent possible conciliar la vida familiar i laboral.

Ens agrada seguir la mateixa metodologia i filosofia que aplica l’escola on treballem, adaptant-nos i transmetent els mateixos valors. És per això que volem formar part de l’educació de l’alumnat.

Tot l’equip que formem aquest projecte, som titulats en l’àmbit que ens requereix, des de monitors de lleure, directors, educadors, mestres d’anglès...

Treballem curs rere curs perquè la nostra labor sigui un èxit, donant-li aquest valor afegit que nosaltres trobem imprescindible, sense dubte, la vocació que tenim tots els professionals de MM EXTRAESCOLARS envers a la feina.

És per això que, hem apostat perquè el servei d’acollida s’integri dins del marc educatiu de l’escola, podent oferir als alumnes una estona lúdica però, també, de reforç educatiu, oferint una sèrie de dinàmiques i tallers en llengua anglesa, per tal que els infants puguin aprofitar al màxim aquest espai.

 

MM EXTRAESCOLARS

www.mmextraescolars.com