10ª Dream Runners

CURSA 10 km i CAMINADA 6,5 km

Tant la cursa com la caminada estaran perfectament senyalitzades i tindran la sortida i l’arribada al costat del llac de Puigcerdà, al parc Schierbeck, el dia 15 d’agost.

L’hora de sortida de la cursa serà a les 9:30 h i la de la caminada a les 9:45 h.

Els participants hauran de seguir tots els protocols establerts per prevenir els contagis de la COVID-19: no participar en cas de ser positiu, contacte estret d’un positiu, tenir febre o símptomes compatibles amb la COVID-19; mantenir distància de seguretat i portar mascareta fins passats, com a mínim, 50 metres del punt de sortida; posar-se una mascareta (que serà lliurada pels organitzadors) a l’arribada i evitar aglomeracions.

La cursa de 10 km serà competitiva i cronometrada, amb premis pels tres primers classificats, tant homes com dones.

Es lliurarà una samarreta tècnica commemorativa de regal a tots els participants (segons disponibilitat de talles).

Recollida de la samarreta, dorsal i xip: dissabte 14 d’agost a la plaça Sta. Maria de Puigcerdà, de 10 a 20 h i el mateix diumenge, una hora abans de la sortida, al Parc Schierbeck (al costat de la sortida de la cursa i la caminada).

La recaptació de la cursa i la caminada es destinarà a un projecte de suport a infants amb discapacitats greus desenvolupat por l’ONG IPI-COOP a Costa d’Ivori, per a la Fundació Hospital de Puigcerdà i per a la compra de material de protecció contra la COVID-19.


15 d'agost de 2022. Pròximament actualitzarem la informació


Documents


Vols formar part de l'organització?

Si vols ser part activa d'aquest esdeveniment esportiu solidari i aconseguir una samarreta com aquesta, contacte amb nosaltres!