Joventut

QUI SOM?

Carme Mas Comas - Regidora

Carme Mas Comas - Regidora

Englobant així tots els temes socials, entre ells Joventut!

M'encanta esquiar, així com tots els esports en general; també el tracte amb les persones i tirar endavant projectes que facin del meu poble un poble millor.

 

Laura Martínez - Tècnica de joventut

Laura Martínez - Tècnica de joventut

Coordino l’Àrea de Joventut.

M’agrada la música i fondre’m en diferents melodies!

Eli Villanueva - Dinamitzadora juvenil

Eli Villanueva - Dinamitzadora juvenil

Dinamitzo el local per que cada tarda sigui diferent…i pel que sigui estic aquí!

M’agrada el món de l’espectacle en general! Però sobretot, cantar-li a la vida!

LOCAL JOVE

El local social jove és un espai pensat pels joves de 12 a 29 anys de Puigcerdà, un espai on poder participar, jugar,  estudiar, trobar-se, realitzar cursos, tallers, realitzar reunions d’associacions...
El local consta de 3 espais: un de 63 metres quadrats on hi ha 9 ordinadors amb servei d’internet i WIFI gratuït, un segon espai de 35 metres quadrats on es troba la sala polivalent on realitzen diferents activitats com tallers, tornejos de ping-pong, xerrades, entres d’altres i un últim de 25 metres quadrats habilitats com a aula d’estudi per realitzar-hi cursos, reunions, treballs en grup, i altres activitats.

El local jove disposa d'un projecte anual d'activitats, s'elaboren les activitats mensualment amb la participació del joves, molt lligada al calendari festiu i a les demandes dels joves usuaris.

Les activitats que es realitzen al local s'emmarquen dins l'educació en el lleure i es treballa a partir de la convivència, fomentant valors com la solidaritat, la participació, el respecte a la diversitat i el treball cooperatiu.

La dinamitzadora de l'espai té un rol d'educadora que dona eines per l'augment de l'autonomia i l'assumpció de responsabilitats dels joves en relació al projecte del centre.

Segueix-nos a les xarxes socials per esta al dia de totes les activitats i projectes del LOCAL JOVE! • ÀREA DE JOVENTUT PUIGCERDÀ

  Plaça Regne de Mallorca, Planta soterrani

  17520 Puigcerdà

  joventut at puigcerda dot cat

  Matins: De dimarts a divendres de 10h a 13'30h
  Tardes: de dilluns a divendres 17h a 19h