FutbolNet

'FutbolNet' és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.

La clau per a 'FutbolNet' és el diàleg. A través d’aquesta eina, els jugadors i jugadores no només entren en una relació de respecte i enteniment mutu, sinó que també adquireixen confiança en si mateixos i sentit de responsabilitat.

El projecte s’aplica a diverses de localitats catalanes, en col·laboració amb les seves Diputacions, i permet treballar en diferents barris amb diverses metodologies d’intervenció segons entorns i destinataris. Els beneficiaris del projecte són grups d’infants i joves d’entre 10 i 16 anys, seleccionats per les entitats del territori que col·laboren en la implementació.

‘FutbolNet’ també s’aplica a Rio de Janeiro (a les faveles de la ciutat), a Rosario (Argentina), a El Salto i a Tonalá (Estat de Jalisco, Mèxic), a Oman, a Qatar, a Irak, a l'Aràbia Saudita i a una trentena de països africans.

INSCRIPCIONS ESTIU 2022


Futbolnet és una activitat que es realitzarà a partir del dia 4 de Juliol fins el 26 d'Agost tots els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 10h a 13h a les instalacions de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament i el gimnàs del INS Pere Borrell. 

Tots els dijous no hi haurà futbolnet ja que els monitors/es participen en l'activitat d'Estiu Viu, es podrà fer la inscripció d'aquesta activitat paralelament a traves de la web www.cerdanyajove.cat

Les edats que compren Futbolnet és de 5è de primaria a 4rt d'ESO, els joves que es vulguin apuntar a Estiu Viu hauran d'haver cursat 6è enguany. 

A continuació adjuntem un enllaç en el que trobareu la inscripció de Futbolnet, el podeu omplir i fer-nos-la arribar a joventut@puigcerda.cat 

Per a més informació podeu consultar-nos al correu electrònic mencionat anteriorment o bé al 620 18 33 40. 

 

A la inscripció ens haureu de marcar si assistiran a l'activitat durant el Juliol o l'Agost o si seràn els dos mesos.