La Quitxalla

☀ LA QUITXALLA ESTIU ☀

QUÈ ÉS LA QUITXALLA?

La Quitxalla és un casal d'estiu organitzat i subvencionat per l'Ajuntament de Puigcerdà (Àrea de Joventut) que va adreçat a infants de P3 a 5è de primària. El Casal s'ubica a l'Escola Alfons I i el seu horari és de 9h a 13h i de 15h a 17h amb possibilitat de servei de menjador

PREU SERVEI DE MENJADOR (OPCIONAL): 6.50€/dia

La Quitxalla combina la conciliació familiar i el benestar dels infants amb una gran qualitat lúdico-pedagògica

Un any més, tornem amb un munt d’activitats preparades per passar unes vacances d’estiu d’allò més divertides, així que afanyeu-vos i no us quedeu sense plaça, veniu a passar un estiu genial amb nosaltres!

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Què heu de tenir en compte a l'hora de fer la inscripció: 

  • Les places són limitades.
  • Les places s'adjudiquen seguint un sistema de punts i, finalment, respectant el dia i hora del registre d'entrada de cada inscripció.
  • La plaça es confirmarà un cop finalitzades les inscripcions a través d'un correu electrònic amb la carta de pagament.
  • Si les places estan esgotades, es crearà una llista d'espera, i en el cas de que hi hagi una plaça disponible es comunicarà seguint l'ordre de la llista tenint en compte el sistema anterior. 

  ACTUALITZACIÓ

  Us informem que les places de La Quitxalla 2023 estan exhaurides i les inscripcions tancades

  També volem recordar que ja no s'accepten canvis d'horaris i que l'únic canal disponible per fer-nos arribar les vostres notificacions és la del correu electrònic (joventut@puigcerda.cat).


  PROGRAMACIÓ SETMANAL D'ACTIVITATS (21/08 - 25/08)


  MENÚS BASALS  ❄ LA QUITXALLA WINTER ❄

  La Quitxalla Winter és un casal que es duu a terme durant les vacances escolars de Nadal. El format d'aquest casal és diferent del de la Quitxalla d'estiu, però manté els mateixos objectius: oferir a les famílies la possibilitat de conciliar la seva vida familiar i laboral, oferir als infants activitats de gran qualitat lúdico-pedagògica i vetllar pel seu benestar personal.

  Els horaris de la Quitxalla Winter són de 09:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h amb la possibilitat de servei de menjador als migdies.

  La Quitxalla Winter està pensada per a infants de P3 fins a 6è de primària i les inscripcions es realitzen de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de la web www.puigcerda.cat.

  Les places són limitades i s'adjudiquen a través d'un sistema de punts i, finalment, pel dia i hora de en què s'ha dut a terme el registre d'entrada.

  Per a més informació ens trobareu a la Plaça Regne Mallorca (baixos) o si ho preferiu podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic joventut@puigcerda.cat o bé per telèfon al 620 18 33 40.

  Us esperem les pròximes vacances de Nadal a la Quitxalla Winter!


  SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM FENT CLIC A LA IMATGE!