La Quitxalla

QUÈ ÉS LA QUITXALLA?

Un any més us presentem el casal d’estiu “La Quitxalla” amb un munt d’activitats preparades per passar unes  vacances d’estiu d’allò més divertides i amb la millor educació en valors.

Aquest 2021 a causa de la COVID-19, les activitats de lleure educatiu es veuran afectades per una normativa excepcional i el format de funcionament habitual de la Quitxalla tindrà alguns canvis, similars als portats a terme durant l'edició del 2020. 

Actualment estàn obertes les inscripcions fins el 15 de Juny. 

Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió.

 

Us esperen un munt d'activitats divertides per passar un bon estiu entre amics! 


LA QUITXALLA WINTER

Aquest 2021, durant les vacances de Nadal, tornarà la Quitxalla Winter, un casal de vacances per a infants des de P3 fins a 6é de primària.

A la Quitxalla Winter els infants gaudiran de les millors activitats de Nadal com manualitats, teatre, ball, jocs i moltes sorpreses més!

Els preus de les inscripcions són 95€ si inscriviu a l’infant tots els dies , 15€ per dia en el cas de dies esporàdics i també compta amb un servei de menjador opcional per 6€. Els preus inclouen matí i tarda.

Les inscripcions s’obriran durant els primers 10 dies del mes  de desembre i les podreu fer a través de la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Per a més informació podeu trucar al 972 88 21 21 o venir personalment a l’Àrea de Joventut plaça Regne Mallorca s/n .

 Afanyeu-vos i no us quedeu sense plaça!