La Quitxalla

LA QUITXALLA WINTER

Dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 3, 4 i 5 de gener. 

Aquest 2021/22, durant les vacances de Nadal, tornarà la Quitxalla Winter, un casal de vacances per a infants des de P3 fins a 6é de primària.

A la Quitxalla Winter els infants gaudiran de les millors activitats de Nadal com manualitats, teatre, ball, jocs i moltes sorpreses més!

Els preus de les inscripcions són 95€ si inscriviu a l’infant tots els dies , 15€ per dia en el cas de dies esporàdics i també compta amb un servei de menjador opcional per 6.50€ al dia. Els preus inclouen matí i tarda.

Les inscripcions s’obriran del 22 de novembre fins al 3 de desembre, les podreu fer a través de la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Per a més informació podeu trucar al 972 88 21 21 o venir personalment a l’Àrea de Joventut plaça Regne Mallorca s/n .

 Afanyeu-vos i no us quedeu sense plaça!

Si cliqueu el següent link accedireu al tràmit de la inscripció: 


QUÈ ÉS LA QUITXALLA?

Un any més us presentem el casal d’estiu “La Quitxalla” amb un munt d’activitats preparades per passar unes  vacances d’estiu d’allò més divertides i amb la millor educació en valors.

Aquest 2021 a causa de la COVID-19, les activitats de lleure educatiu es veuran afectades per una normativa excepcional i el format de funcionament habitual de la Quitxalla tindrà alguns canvis, similars als portats a terme durant l'edició del 2020. 

Actualment estàn obertes les inscripcions fins el 15 de Juny. 

Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió.

 

Us esperen un munt d'activitats divertides per passar un bon estiu entre amics!