CURSA DE SANT SILVESTRE

CURSA VIRTUAL DE SANT SILVESTRE 2020

Enguany a causa de la pandèmia de la Covid19, la cursa de Sant Silvestre de Puigcerdà, que arriba a la seva 8ena edició, s’ha adaptat i es celebrarà de forma virtual.

Així la cursa es podrà realitzar del 26 de desembre al 6 de gener, els participants correran sota la seva responsabilitat, respectant en tot moment les normes dictades per PROCICAT, així com les normes de mobilitat i circulació.

Hi haurà vals regal valorats en 75€ pels millors temps i també es realitzarà un sorteig de vals regal de 30€ entre tots els participants que acabin el recorregut proposat i comparteixin una fotografia.

Aquests vals regal, s’hauran de gastar en els comerços del municipi especialitzats en material esportiu.La cursa té un caràcter solidari i es destinarà el 50% de cada inscripció a la Fundació Tallers de la Cerdanya.

Per accentuar el caràcter festiu de l’esdeveniment, us animem a recollir el barret de Pare Noel a l’oficina de turisme els dies 21, 22, 23, 28, 29, 30 de desembre i el 4 i el 5 de gener de 9:30 a 13:30.

Per tal de gaudir al màxim de la participació en l'esdeveniment, us recomanem que ajusteu l’esforç en el vostre nivell de condició física.

Es poden realitzar les inscripcions a partir del 16 de desembre al següent enllaç https://www.rockthesport.com/.../sant-silvestre-puigcerda... o escanejant el codi QR del cartell. Més informació a esport@puigcerda.cat.