Espais

Oficina

L’oficina és allà on treballem dia a dia per a l’organització i gestió de tots els projectes i activitats que realitzem.

Ens trobaràs cada dia de 9h a 15h o bé de 17h a 19h i és en aquest espai on podràs fer consultes o resoldre tots els teus dubtes.


La sala del mirall

Tens ganes de jugar al ping-pong, de passar una bona estona xerrant amb els amics o potser de fer-te una coreografia aprofitant l'ampli mirall?

La sala del mirall és molt polivalent i és on fem totes les formacions i activitats, des de tallers de cuina a batalla de galls i gallines. A què esperes per descobrir-la?


La sala d'estudi

Si a casa et costa concentrar-te i no trobes que la biblioteca sigui un espai per a tu, o bé si necessites fer treballs en grup i no tens espai on poder quedar amb els companys, aquesta és la teva! Si vens en grup, truca i reserva'ns sala o vine sol i gaudeix de les instal·lacions.

Tenim PC de taula i 6 PC portàtils perquè en facis ús pel que més necessitis.


La Pista Regne de Mallorca

Si vols moure’t una mica i poder estar a l’aire lliure amb els i les altres joves del Local, vine i gaudeix de la Pista on farem des de la Festa de l’Escuma a l’estiu a l’activitat de FutbolNet tots els dilluns i dimecres.