FESTIVAL DE MÚSICA DE CERDANYA 2022

02/06/2022
Ajuntament de Puigcerdà

Els Ajuntaments de Puigcerdà i Llívia organitzen aquest agost una nova edició del Festival de Música de Cerdanya, únic festival de la nostra comarca que aposta per la música simfònica de gran format i que en les darreres edicions s’ha obert també al jazz, gòspel o a la música pop rock per atraure nous públics.

El festival arrancarà el 5 d’agost a Puigcerdà amb “The Gospel viu Choir”. El 10 d’agost serà el torn d’Elena Gadel i Marta Robles a Llívia i l’endemà, el dia 11 d’agost l’orquestra “GIO Symphonia” oferirà, també a Llívia, la serenata per a una nit d’estiu de Mozart. El dia 12 d’agost els concerts simfònics es traslladen a Puigcerdà de la mà de la “Simfònica del Vallès” que, acompanyada del “Cor de Cambra del palau de la Música Catalana” i el “Cor de Cambra de la Diputació de Girona”, interpretaran la Novena Simfonia de Beethoven.

El dia 15 la “Simfònica del Vallès”, acompanyada en aquesta ocasió per Judith Jáuregui oferirà a Llívia el Concert per a Piano nº1 de Chopin. El dia 20 d’agost, i per primera vegada dins del festival, s’ha programat un concert simfònic a Puigcerdà adreçat al públic familiar, on partint de l’humor, l’ “Ortemis Orchestra” acostarà la música clàssica als més menuts. El dia 20 la “Simfònica del Vallès” tornarà a Puigcerdà per interpretar la “Rhapsody in blue” de Gershwin juntament amb el reputat pianista Marco Mezquida.

La recta final del festival estarà dedicada a la música pop-rock amb l’actuació a Puigcerdà de Miki Núñez el 26 d’agost i amb un homenatge a Lluís Llach de la mà de Neus Mar a Llívia el dia 27.

Les entrades per als diferents concerts de pagament ja es poden comprar a www.codetickets.com o bé a les oficines de turisme de Puigcerdà i Llívia.