GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dilluns 19 d'octubre a la tarda

19/10/2020
Ajuntament de Puigcerdà
  • “Les cuines dels Pirineus de la Val d’Aran i els Pirineus Occidentals”. A càrrec de Tolo Navarro del restaurant Eth Triton d’Arties i François Will del restaurant La Chaumière de Font Romeu.
  • “De costa a costa” Cuina marinera d’avantguarda amb productes del territori de la Costa Brava i Terres de l’Ebre. A càrrec de Quim Casellas de l’Hotel Restaurant Casamar de Llafranc i Vicent Guimerà del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona.
  • “Els vins de muntanya i vins d’alçada”. A càrrec de Sergi Figueras, millor sumilier d’Espanya 2012 i Els vins de la Familia Gramona. Roc Gramona.
  • “Els nous talents de l’Alt Urgell i la Cerdanya”. A càrrec de Diego Alías del restaurant Ca l’Amador de la Josa de Cadí i Miren Villena del restaurant Nou Cal Caterí de Pi.

 

Arran de les mesures sanitàries vigents, les jornades s'han de seguir de forma online, de manera que les ponències i sessions de cuina en directe, que tenen lloc a les instal·lacions del Museu Cerdà, es retransmetn en directe pel canal de Youtube "Gastroevents Online".

Més informació a www.gastropirineus.com.