Let's Clean Up Puigcerdà!

27/04/2022
Ajuntament de Puigcerdà

Des de l'Ajuntament de Puigcerdà ens tornem a sumar a la iniciativa Let's Clean Up Europe! aquest 2022  i proposem fer una acció de localització, identificació i recollida de residus a l'indret de la Font del Cucurú aquest proper dissabte 7 de maig, des de les 10h del matí a les 13h. Us recomanem que porteu gorra, aigua i calçat còmode i tancat i des de l'Ajuntament facilitarem el material necessari per desenvolupar l'acció així com un petit refrigeri.

Us recomanem a tots i a totes les que vulgueu participar de l'acció que ens escriviu al correu mediambient@puigcerda.cat per comunicar-vos la vostra intenció de participar, així com per a resoldre qualsevol dubte. Afegir-vos que altres municipis de la Cerdanya s'han sumat a la iniciativa i podeu consultar aquí les diferents accions a la comarca i arreu del país.

La iniciativa Let's Clean Up Europe! té l'objectiu de desenvolupar accions arreu del territori per conscienciar-nos sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment a rius i els seus marges, prats o boscos.

Durant l'acció del dia 7 de maig a la Font del Cucurú farem servir l'aplicació Litterati, que ens facilitarà sumar-nos al repte que ens hem marcat des de cada comarca i per l'àmbit català. Us adjuntem unes primeres indicacions per baixar-vos l'aplicació i afegir-vos al repte!

Si voleu saber més sobre Let's Clean Up Europe us compartim vídeo promocional Let's Clean Up Catalunya i podeu consultar la web informativa de la Generalitat de Catalunya.

Ens trobem el dia 7 de maig a les 10h del matí a la Font del Cucurú!