López i Sàmper brillen en el XXIII Trofeu de Tennis Vila de Puigcerdà

30/08/2021

Els passats dies 25 a 28 d’agost es va celebrar el torneig Vila de Puigcerdà de tennis, dotat amb 8.000€, que va permetre gaudir d’un molt bon nivell de tennis. De fet els 16 participants estan classificats entre els llocs 78 i 227 dels rànquings nacionals.

En categoria femenina es va proclamar vencedora Esther López en guanyar a la final a Ares Teixidó pe 6-4 1-6 6-3, mentre que en categoria masculina Jordi Sàmper va vèncer a Alvaro Bueno per 6-2 6-4.  A l’entrega de premis van assistir l’alcalde de Puigcerdà, Sr. Piñeira, la regidora Mar Quera i el regidor Pere Valiente, i el president del club Sr. Joan Barnola.

El Club Poliesportiu, vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament, de la Diputació de Girona i dels espònsors habituals Tapanyam i Net i Calçat, així com l’assistència dels aficionats i l’ajuda dels integrants de la secció de tennis.